Kivitelezés

A Majolika Kft nagy volumenű hideg burkolási kivitelezései mellett és persze az ott szerzett tapasztalatok segítségével -a nagy létszámú  burkoló szakember gárdájának köszönhetően- lehetővé válik az is, hogy a üzleteinkben megvásárolt burkolóanyagok ( csempe, padlólap ) a profi burkolóink keze munkájának segítségével tegyék széppé és otthonossá az Ön fürdőszobáját, konyháját, teraszát, stb.

Hogy ez miért előnyös az Ön számára?

Egy helyről való a megvásárolt és beépített burkolóanyag ( csempe, járólap )és a burkolást végző szakember. Ez már önmagában is jó dolog szerintem.

Gondoljon csak a garanciára..

De ne sokat, mert úgyis csak olyan csempéket, padlólapokat ajánlunk, amivel semmi gondja nem lehet, hiszen hozzáértő ajánlja és hozzáértő szakember is készíti el a megálmodott burkolatát.

Nagy előny lehet ez például olyan esetben, amikor nem raktárkészleten lévő burkolóanyagot ( csempe, padlólap ) választ, hanem várni kell a megrendelt fali csempe-járólapra. Mivel egy kézben van a beszállítás és a burkolási munkák szervezése, sokkal kiszámíthatóbb lesz az Ön számára is burkolás elkezdésének ideje.

A megvásárolt csempe, padlólap hazaszállításával sem lesz gondja, hiszen azt természetesen a burkoló szakemberrel együtt visszük Önhöz. 

A saját burkolóink által készített munkák végeztével, az elrakandó tartalékanyagon kívül megmaradó csempe és padlólap mennyiséget természetesen visszavásároljuk, hiszen a felmérést is mi végeztük.

Sikerült meggyőznöm?

Ha igen, kérje ajánlatunkat, állunk szíves rendelkezésére.